NIEUWE COLLEGA

bij Studio Borgerstein

Jo Vandeperre is sinds februari 2021 een nieuwe aanwinst bij de studio. Jo heeft er een opleiding schilderkunst opzitten en werkt al jaren aan haar succesvolle handtassenlijn waarbij ze onder andere gebruik maakt van gerecycleerd meubelleder en oude wollen dekens. 
Jo heeft ervaring als artistiek begeleider bij verschillende inrichtingen van Merksplas, Turnhout, Wortel en Hoogstraten. We zijn heel blij met een warm hart en enthousiast zonnetje als Jo in ons team!

 

50 STOELEN VAN LIEN IN GENT

in opdracht van Stad Gent - Wijkbudgetten

Afgelopen vrijdag werd Stad Gent wakker met 50 kleurrijke hoge stoelen. In het kader van een campagne van de stad rond Wijkbudgetten, verhuizen zij de komende 2 jaar rond 11 buurten. De stad nodigt de Gentenaars uit om vanuit een ander perspectief naar hun stad te kijken en met ideeën te komen die hun wijk kunnen verbeteren. 
De hoge stoelen zijn een design van onze studio-medewerker Lien Van Deuren. Meer foto's van de stoelen en ook ander werk van Lien kan je vinden op haar website en sociale media onder de naam 'Hartwerp'. 

 

GLOEDNIEUWE WEBSITE

voor Studio Borgerstein

Studio Borgerstein bestaat in 2020 reeds tien jaar! Dat vraagt om een gloednieuwe website. 

Vanaf juni 2020 kunnen jullie werk van alle kunstenaars online bekijken en zélfs aankopen in de online shop.  

Onze tentoonstellingen en andere nieuwtjes kan je zoals voordien vinden onder 'agenda' en 'nieuws', maar ook via de sociale media kanalen kan je niets missen!

Hopelijk vinden jullie hem even leuk als wij!

 

MODELTEKENEN

in de Academie van Mechelen

In december 2019 trokken we met de kunstenaars naar de Academie van Mechelen om een sessie modeltekenen bij te wonen. 

De kunstenaars genoten erg van de andere setting, het werken op ezels en kregen een adrenaline kick van de kans die ze kregen om een levensecht model te tekenen. 

 

De resultaten mogen er zijn en kan je bezichtigen op instagram en facebook! 

ZEEFDRUKKEN

in de Academie van Mechelen

In november 2019 trokken we naar Academie Mechelen om zeefdruklessen te volgen. Onder leiding van Isabella Vercauteren leerden we hoe zeefdrukken in zijn werk gaat. Hoe je je ontwerp bevestigt, de drukinkt juist moet verdelen en waar je op moet letten bij het gebruik van rakels. We drukten onze ontwerpen niet alleen op papier maar ook op totebags.
 

Bedankt Isabella. We gaan graag op je uitnodiging in om volgend jaar terug te komen!