online expo

ONLINE EXPO

vanaf mei 2020

Jennifer Lauren Gallery - online

Twee werken zijn uitgekozen voor een online expo van de zeer gerenommeerde Britse Jennifer Lauren Gallery! De jury koos 30 werken uit 194 internationale inzendingen; waarvan het werk van Martine Thielens en Yvonne Backs. Wàt zijn we fier! 
Neem zéker eens een kijkje op de online expo en hou je niet in om een werk te kopen.

De expo vind je hier

expo rift

EXPO RIFT

1 nov - 10 nov 2019

 Jan Hoethuis - Geel 

Kunstenplatform Rift. is een nieuw initiatief in Geel en is gelokaliseerd in het ouderlijke huis van Jan Hoet. De insteek van Rift. is het tonen van artistieke projecten van mensen binnen en/of buiten het reguliere kunstveld. Voor de Open Call 2019 selecteerde een professionele jury drie projecten waarvan Studio Borgerstein één moment zal kunnen tentoonstellen in Rift..

Het weekend van 1 november en van 10 november kan u een selectie van werken van Studio Borgerstein komen bewonderen. 

IVV_2017_028_COL_web.jpg

OGENBLIK

6 juni - 11 aug 2019

GC Blikveld - Bonheiden 

Wij vinden de locatie GC BLIKVELD ideaal voor een expo met als thema architectuur. Nu is het eindelijk zover en kunnen we jullie deze prachtige werken tonen. De expo is te bezichtigen vanaf 6 juni tot 11 augustus op weekdagen van 8.30 tot 17 u. Op donderdag tot 20 u. 

HAAR

RASA FESTIVAL

30 sept 2018

Verbeke Foundation - Kemzeke

De kunst/speel/voel-installatie "HAAR" is een productie van RASA kunsteducatie. Voor hun première werken ze samen met de kunstenaar Palmer Nuyttens naar zijn tekeningen. De première van "HAAR" is te beleven op het RASAfestival in Verbeke Foundation, naar aanleiding RASA's 25ste verjaardag.

monicalaroche_gordijn.jpg

RIDEAU

20 feb - 28 feb 2020

E²/Sterput - Brussel

Op 20 februari opent de expo RIDEAU/CURTAIN in E²/Sterput te Brussel, georganiseerd door Editions Vite. Dit mooie werk van MONICA LAROCHE kan je daar bewonderen samen met andere werken rond het thema ‘gordijn’. De expo loopt tot 29 februari. Meer informatie vind je op facebook.

kunstroute

KUNSTROUTE

19 - 20 okt 2019

 Sint-Katelijne-Waver 

In het weekend van 19 en 20 oktober 2019 zal Studio Borgerstein deelnemen aan de derde editie van de Kunstroute. U kan de Kunstroute volgen van 11 tot 17 uur. Het belooft een aantrekkelijk weekend te worden met een schat aan beeldend talent op verschillende aantrekkelijke locaties.

ML_2016_015COL_web.jpg

WOORDKUNST

26 apr - 8 juni 2019

Walden Art Stories - Antwerpen

Walden toont beelden die woorden en woorden die beelden worden, van Van Ostaijen tot heden.

Monica Laroche staat met haar werk tentoon tussen werk van: Walter Beckers, Paul De Vree, Leo Dohmen, Arpaïs Du Bois, Maarten Inghels, Oscar Jespers, Bernd Lohaus, René Magritte, Marcel Mariën , Filippo Tommaso Marinetti, Peter Morrens, Luigi Russolo, Alexander Schleber, Idris Sevenans, Leo Sterckx, Toon Tersas, Theo van Doesburg, Hubert Van Es, Marcel Van Maele, Paul van Ostaijen, Frans Van Roosmaelen, Wout Vercammen en Joseph Willaert

SL_2019_002_web.jpg

GRAFIXX 2019

20 nov - 22 nov 2019

De Studio - Antwerpen

Grafixx is hét festival voor grafische kunsten in De Studio te Antwerpen. Zoals elk jaar staat Grafixx weer garant voor een intense ervaring van print en papier. STUDIO BORGERSTEIN mag er bij zijn. We stellen een selectie werken voor van onze eigen kunstenaars, mét grafische toets!

 

www.grafixx.be

jan wuyts

OPEN M EXPO

24 mei - 22 sep 2019

M museum - Leuven 

In 2019 bestaat M 10 jaar en OPEN M is aan zijn vijfde editie toe: dat vraagt om een feestelijke editie! Een jury van bekende Leuvenaars selecteerde hun favoriete werken uit de 323 ingezonden dossiers en Studio Borgerstein is bij de 21 verkozenen. Het werk van kunstenaar Jan Wuyts zal te zien zijn tijdens deze expo.

WH_2017_009COL_web.jpg

LES EXPLORATEURS

10 - 31 okt 2018

Espoir 54 - Nancy

Met fierheid kondigen we de expo “Les explorateurs, art et nouveaux territoires“ aan, waar het werk van kunstenaar Wytze Hingst deel van uitmaakt. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door de vereniging Espoir 54 (Nancy) en ontworpen door EgArt Association (FR). Curator is Marie Girault, kunstcriticus en projectmanager van EgArt.

De kunstwerken tonen ons landschappen en droombeelden, op mythologieën gebaseerde tekeningen en werelden van codes en cijfers die tot de verbeelding spreken. Zoals ook deze van Wytze Hingst.

kunstenaars agenda